Nyt fra bestyrelsen - Marts

03-03-2022

Hej alle sammen

 

Nyt fra bestyrelsen efter det seneste bestyrelsesmøde.

 

Arrangementer

Først og fremmest vil jeg sige tak for tilslutningen til lasagnevolley arrangementet i morgen, selvom det blev med kort varsel. Det bliver rigtig hyggeligt, og jeg ser frem til, at vi får spillet lidt mix og drukket nogle øl. Har man ikke nået at tilmelde sig men ønsker at deltage så skriv til mig direkte.

Den tidligere omtalte kamp imellem H2 og H3 bliver spillet i Kedelhallen fredag d. 25/3 kl. 19.00. Simon har allerede lavet en begivenhed på Holdsport, som man kan tilmelde sig. Vi arbejder på at skabe de bedste og festligste rammer omkring kampen som muligt. Lad os i hvert fald udnytte denne forholdvis unikke mulighed til at få et godt klubarrangement ud af det.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 29/4! Der afholdes klubbens næste store fest på Downunder, og vi håber på at se så mange som muligt. Nogle få har påtaget sig ansvaret for at planlægge og arrangere, og det sætter vi stor pris på. Mere info herom følger.

 

Aflysninger

Desværre har der på det seneste været en del aflyste træninger i begge haller, som har ramt de fleste af os. Det er selvfølgelig beklageligt, men grundet perioderne med corona, hvor hallerne var lukkede, er det blevet endnu mere presset at få afviklet de aflyste kampe. Der ligger et stort arbejde i at få puslespillet med haltider til at gå op og sørge for, at vi alle lider mindst muligt under det, og jeg er rigtig glad for, at Simon påtager sig det enorme arbejde omkring planlægning og flytning af kampe. Det er aldrig sjovt at skulle sidde med beslutningen om, hvem der skal have træninger aflyst, men jeg synes, at Simon gør et glimrende stykke arbejde med at få det hele strikket sammen. Uanset hvad vil jeg bare gerne på hans og bestyrelsens vegne udbede mig jeres støtte og forståelse for, hvorfor vi gør, som vi gør. Forhåbentlig har det også været sidste gang, at så mange kampe er blevet aflyst og derfor skal afvikles i træningstider. 

 

Diverse

Den årlige generalforsamling står for døren, og den vil blive afholdt i marts eller april. Laura, vores kasserer, arbejder hårdt på at få årsregnskabet færdigt, og vi melder ud om dato, så snart vi har det på plads. Hold øje med hjemmesiden for info og tilmelding.

I forhold til trænersituationen i næste sæson kan jeg glædeligt meddele, at vi allerede nu har fået besked om, at flere trænere har valgt at fortsætte. Det drejer sig om Klaus på D2 (D1 per næste sæson), Jon på D3 og D5 (D2 og D4 per næste sæson), Oliver på D4 (D3 per næste sæson) og Jacob på H3. Vi er i bestyrelsen meget glade for, at I har valgt at fortsætte - mange tak for jeres arbejde og indsats! Der bliver fortsat arbejdet på trænersituationen på de resterende hold.

På H3 har vi oprettet en Instagramprofil med små klip, præsentation af spillere og andet sjovt. Har man lyst til at følge med kan man det på @frederiksberg_volley_h3 . Har i på jeres eget hold en lignende profil, et godt klip eller andet, som man kunne tænke sig bliver formidlet ud til klubben på hjemmesiden, så skriv til mig. Synes personligt det er fedt at se, hvad der foregår rundt i klubben. Jo mere vi kan følge med, hvad der sker på hinandens hold jo bedre. 

 

Vi ses i hallen!

 

Mvh.

Mikkel Søe-Jensen

Formand