Nyt fra bestyrelsen - Februar

03-02-2022

Hej alle sammen

 

Vi har besluttet fremadrettet at øge kommunikationen, så i alle har mulighed for at følge med i, hvad der rykker sig i vores lille volleyklub.

 

Turneringer

De fleste hold er stadig i fuld gang med deres sæson. Men både H2 og H3 er færdige med grundspillet i Danmarksserien, hvor begge hold har kvalificeret sig til at spille playoff om at komme i 2. Division. Det betyder også, at de to hold skal mødes i hård kamp om oprykning. Vi arbejder i samarbejde med SVBK på at få lagt den kamp en fredag aften i Kedelhallen, så der kan laves et event ud af det. God stemning, god volley og en masse øl er garanteret den aften. Håber at i har lyst til at komme og have en festlig aften med os, når vi når dertil. Mere herom når datoen er fastlagt. Derudover kan jeg kan kun opfordre til at tage ud og se, når de andre hold i klubben spiller. Det er altid rart med opbakning, men klubånden får også at dejligt boost af det. Vi sørger for i vores opdateringer her på siden at informere om, hvem der spiller hvor og hvornår. 

 

Fredagstider i Kedelhallen

Som i måske har hørt får klubben stillet nogle tider fredag aften i Kedelhallen til rådighed. Nogle af disse vil blive brugt på mixarrangementer, andre på specialtræninger som på næste fredag d. 11/2 (hæver/center - tilmelding er åben) og nogle vil blive stillet frit til rådighed, så man kan melde ind på dem som hold til træningskamp eller bare for hyggens skyld. Uanset hvad kommer tilmelding til disse ting til at foregå her på hjemmesiden og kan derfor ikke gøres via Facebook fremover.

 

Bestyrelsen

Vi har i bestyrelsen ikke glemt festerne, og det er jeg sikker på, at i heller ikke har. Der har naturligvis været meget usikkerhed forbundet med at arrangere pga. corona, men vi satser på, at det efterhånden skulle være til at få planlagt noget ordentlig uden den store risiko for aflysning. Jeg kan røbe så meget, at vi arbejder henimod en klubfest inden sæsonen slutter, et sommerarrangement med dertilhørende beachvolley og en opstartsfest til næste sæson.

Derudover arbejder bestyrelsen hårdt på at blive klar til næste sæson i forhold til hold, trænere, hjemmeside osv. 

 

 

Jeg håber, at i alle har fået noget ud af det nye klublokale i Bülowsvejshallen, som vi har samarbejdet med Falcon om at gøre til vores onsdag aften. Hold jer i hvert fald endelig ikke tilbage med at bruge det og komme med inputs til, hvordan vi kan gøre det bedre. Det gælder desuden også med alt andet - har i noget på hjerte eller nogle ønsker i forhold til klubben, jeres hold etc., så kom endelig til mig eller skriv en besked, så ser vi på det.

 

Mvh.

Mikkel Søe-Jensen

Formand